Loading Events

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

57 people are attending Women Creating Change Conference

 Ce înseamnă VIP?

  • Loc rezervat în prima rând în fața scenei, asigurându-ți o poziție privilegiată pentru a urmări discursurile și prezentările.
  • Invitație la Cina de Gala care urmează după eveniment, începând de la ora 20:00, ce va avea loc la Palatul Cesianu Racovita. Aici, vei avea ocazia unică de a interacționa și a face networking cu membrii EUW din România și din celelalte Secțiuni, speakerii conferinței, reprezentanții ONU și invitații speciali, inclusiv cei din Parlamentul României și din Corpul Diplomatic.

 

Ce inseamnă GENERAL Admission?

General Admission se referă la un tip de acces la conferință care include posibilitatea de a participa la eveniment și de a profita de oportunitățile de discuție și networking disponibile în timpul pauzelor dintre discursuri. Astfel, persoanele cu acces General Admission au șansa de a interacționa cu membrii EUW  și speakerii conferinței .

 

Share, Choose Your Platform!

Go to Top